Art Decor Cluj

Unul dintre cei mai inovativi profesioniști ai amenajărilor interioare din Cluj-Napoca, Art Decor avea nevoie de o reprezentare web pe măsură!
artdecorcluj.ro

House of Happy Living

Site-ul Asociației House of Happy Living, dezvoltat pe platforma Drupal, este începutul unei colaborări ce își va arăta roadele în timp.
happy-living.ro

Debitare gresie și faianță

Un site pentru un serviciu de nișă, executat folosind platforma Drupal, cu un design minimalist, practic și focusat pe nevoile clientului.
debitare-gresie.ro

Marina Surf

Complexul Marina Surf este unul dintre cele mai apreciate de pe litoralul Mării Negre și avea nevoie de o prezență web pe măsură.
marinasurf.ro

Muzeul Etnografic al Transilvaniei

După o existență de mai bine de zece ani, site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei a primit o haină nouă. O instituție de top a Clujului, cu un site pe măsură!
muzeul-etnografic.ro

Rontransmar

Unul dintre cei mai mari operatori de transporturi agabaritice din Romania, Rontransmar, a decis sa lucreze cu compania noastra pentru platforma lor web.
transporturi-agabaritice.ro

Ice Events

Ice Events este sufletul tuturor petrecerilor adevarate, fie ca vorbim de evenimente corporate, nunti sau botezuri. Ne bucuram sa avem un nou partener ATOMO!
www.ice-events.ro

"U" Mobitelco

Inca din 2004, ATOMO a facut echipa cu "U" Mobitelco, facand din prezenta clubului clujean pe internet un model pentru orice club sportiv.
www.u-mobitelco.ro

Solinox

Reprezentant al unor branduri de renume din Olanda, Solinox ruleaza pe o platforma Magento construita si intretinuta de ATOMO.
www.solinox.ro