Acum mai bine de zece ani, in 2003, un grup de IT-isti a pornit la drum cu ideea de a intra pe piata serviciilor web cu ceva nou: o firma mica, dar daruita, cu servicii croite pe necesitatile clientilor si cu telul declarat de a transforma fiecare relatie comerciala intr-una de prietenie.

Si asa am facut. Timp de peste zece ani ne-am ales nu numai cu clienti bucurosi ca si-au rezolvat problemele, ci si cu prieteni. Pentru ca noi credem ca nu poti evolua impreuna cu un partener de afaceri daca nu se castiga increderea reciproca, ori de aici pana la prietenie mai este doar un pas, pe care timpul te ajuta sa il faci.

De zece ani, suntem programati sa programam. Si asta facem. Iar faptul ca avem clienti care ne-au fost alaturi inca de la infiintare si pana acum, cale de zece ani, ne face sa credem ca am reusit sa castigam increderea clientilor nostri.

Daca vrei sa afli despre noi mai multe, uita-te la ce stim sa facem si la ce am facut pana acum. Sunt doar o mica parte dintre clientii nostri, insa sa stii ca ne mandrim la fel de mult cu toti clientii nostri si cu tot ce am facut pentru ei.

Asa cum am fi mandri sa ne devii si tu client.